Tilbake

Montering og bygging av peis og ildsted

Et naturlig samlingspunkt i leiligheter, hytter eller hus er ved ildstedet.
Har du behov for et nytt ildsted? Vi bygger og monterer peiser, ovner og ildsted i eneboliger, leiligheter og på hytter.

Vi tilbyr alt innen montering, bygging og rehabilitering av forskjellige ildsteder. Vi setter inn nye ovner og peiser i like stor grad som vi monterer peisinnsatser i åpne peiser. Vi viser deg gjerne forskjellige løsninger som passer inn i din bolig, og vi er behjelpelige med gode tips og råd. Vi utfører hele oppdraget fra a til å, så alt du trenger å tenke på er å kjøpe ved.

Skap en lun og behagelig varme i hele boligen

Med vedfyring får man en lun og behagelig varme som sprer seg i store deler av boligen. Et ildsted er trygt og sikkert i tillegg til at det gir et flott flammebilde. Hvilken farge man velger på ildstedet har også en innvirkning på helheten i rommet. Vi har et stort utvalg av peiser og ildsted. Finn din nesten peis eller ildsted hos oss på www.ildstedet.no Vi leverer, monterer og garanterer.

Ildsted som passer i boligen din

Fritidsboliger, eneboliger og leiligheter kommer i mange forskjellige størrelser og etasjer. Det vil derfor være forskjellig behov når det gjelder størrelse på peis og ildsted. Vi har et stort sortiment i vårt Showroom i Molde.

Å velge ildsted er et viktig valg som krever fagkunnskap. Vi anbefaler derfor at man tar kontakt med oss for en uforpliktende befaring. Vi har lang erfaring med bygging av ildsted og vet hvilken løsning som passer i boligen din.

Se vårt store utvalg av peiser